Haj - Frizura Divat, Divat

A divat.lapozz.hu oldal Haj - Frizura Divat kategóriájában 19 oldal található.

12következő

Hairfinder Haj Frizura divat portál

hairfinder . com
Gyűjteménybe került: '06.07.11, ellenőrzés: '15.10.09.
Oldal módosítás

Onewed esküvői frizura divat

onewed . com
Gyűjteménybe került: '06.07.11, ellenőrzés: '15.10.09.
Oldal módosítás

Hajhosszabbítás. Lapozz.hu

Hajhosszabbítás, afrofonás, raszta, hajpótlás
hajhosszabitas . lapozz . hu
Gyűjteménybe került: '07.08.28, ellenőrzés: '15.11.07.
Oldal módosítás

Hair styles design frizura divat

hairstylesdesign . com
Gyűjteménybe került: '06.07.11, ellenőrzés: '15.10.09.
Oldal módosítás

1001-hairstyles frizura divat

1001-hairstyles . com
Gyűjteménybe került: '06.07.11, ellenőrzés: '15.10.09.
Oldal módosítás

Frizua divat - Nővagyok.hu

Izgalmas cikkeket, pletykákat, fogyókúrás tippeket, és sok-sok hasznos és érdekes olvasnivalót találtok a megújult Nővagyok.hu-n. Minden témában, ami csak egy nő számára érdekes lehet. A nővagyok.hu oldal az önmagára odafigyelő, tudatos, nőiességét harmonikusan megélő nők lapja. Életmód tematikájú portál nőknek – fókuszban a párkapcsolatok, életvezetés, egészség, fogyókúra, főzés kultúra, hírek, és egyéb olyan témák, melyek egy nőt igazán nővé tesznek. A célunk, hogy ehhez nyújtsunk szórakoztató, ugyanakkor hasznos, érdekes, és minőségi tartalmat, gördülékenyebbé és színesebbé tegyük a hétköznapokat. Legyen szó akár egy jó receptről az esti vacsorához, egy jó könyv megtalálásról, vagy kulturális programok választásáról, egy barát felköszöntéséről. A nővagyok.hu shop-ban pedig egészségmegőrző termékek széles választékát és kényelmes vásárlási lehetőséget kínálunk kedvező áron.
novagyok . hu
Gyűjteménybe került: '13.02.18, ellenőrzés: '15.09.27.
Oldal módosítás

Hair-styles frizura divat

hair-styles . org
Gyűjteménybe került: '06.07.11, ellenőrzés: '15.10.09.
Oldal módosítás

TELSZKOP Kft. - hajker.hu

Osztályozott európai hajak, széles választékban, az Erika Hajkereskedés kínálatában. Kedvező árakon kínálják, az általuk forgalmazott hajakat.
hajker . hu
Gyűjteménybe került: '14.06.30, ellenőrzés: '15.11.13.
Oldal módosítás

OKJ fodrász képzés

Fodrász képzéseink a Telegdi Kata Szakiskola és Szakközépiskola szervezésében indulnak nappali és esti tagozaton Kisvárdán, Debrecenben és Nyíregyházán.
felveteliiroda . hu
Gyűjteménybe került: '13.01.17, ellenőrzés: '15.10.10.
Oldal módosítás

Fodrász-mester Vadon Zoltán

Fodrász, fodrászat, fodrászok, fodrász árak, fodrá
vadonzoltan . hu
Gyűjteménybe került: '09.12.16, ellenőrzés: '15.11.28.
Oldal módosítás

FantasticHair hajhosszabbítás

Miért várnál éveket mikor pár óra alatt is gyönyörű hosszú hajad lehet? Minőségi hajhosszabbítás vállalok az általad választott technikával akár 24-óra alatt. Okleveles hajhosszabbító vagyok, Szigetszentmiklóson dolgozom, kizárólag kiváló minőségű, festhető, vasalható, formázható európai hajakkal, melyek nem gubancolódnak, sokáig megőrzik szépségüket és természetességüket.
Gyűjteménybe került: '13.11.03, ellenőrzés: '15.10.30.
Oldal módosítás

More hairstyles frizura divat

more-hairstyles . com
Gyűjteménybe került: '06.07.11, ellenőrzés: '15.11.08.
Oldal módosítás

2cool hairstyles haj frizura divat

2coolhairstyles . com
Gyűjteménybe került: '06.07.11, ellenőrzés: '15.09.12.
Oldal módosítás

Hairdreams Hajhosszabbítás, hajdúsítás divatok

Hajhosszabbítás, dúsítás természetes valódi hajból
Gyűjteménybe került: '07.03.23, ellenőrzés: '15.11.25.
Oldal módosítás

Haj, frizura

A frizuránknak nagy szerepe van mások szemében olyan szempontból tekintve, hogy milyen benyomást keltünk vele. Már maga a hajszín is nagyon árulkodó viselőjéről. A férfiak szemében nagy jelentőséggel bír a hajszín és a haj hosszúság. De lehet egy haj szőke, vörös vagy akár fekete, lehet hosszú vagy rövid, ha nincs ápolva, azzal jó benyomást nem keltünk senkiben. A legtöbb nő szereti változtatni frizuráját. A nőkre igaz az az állítás, hogy ha valamilyen sorsdöntő változás követezik be az életük során, (kapcsolat vége, depresszió, stb. ) hajuk megváltoztatásával zárják le az adott időszakot. Ilyenkor vagy felkeresik fodrászukat vagy éppen fodrászt váltanak, hogy egy teljesen új frizurájuk legyen.
haj-divat . hu
Gyűjteménybe került: '12.10.24, ellenőrzés: '15.09.24.
Oldal módosítás

Elegante Szalon Győr - Frizura & Smink

Az Elegante szalon vezető szakemberei és oktatói, Antalics Gyöngyi és Baranyay Alfréd egy olyan irányvonalat alakítottak ki a fodrászat terén, ami a maga nemében egyedülálló. A lényeg az, hogy a frizura teljes mértékben illeszkedjék az Ön személyiségéhez, és a tükörbe pillantva olyan látványban legyen része, ami magasabb komfortérzettel, önbizalommal és elégedettséggel tölti el Önt. A Smink. A különleges alkalmakra nem elegendő egy remekül megkomponált frizura, a tökéletes megjelenés elengedhetetlen része az Ön egyéniségéhez, az alkalomhoz és persze a frizurához illő smink is. Nagyszerű érzékkel fogjuk megalkotni az Ön tökéletes sminkjét, hiszen professzionális sminkmesterünk Temesvári Károly Hollywood-i sminkmester tanítványa, és szakmai tapasztalatát a média- és a sztárok világában szerezte. Ön. A legfontosabb. Megengedi, hogy vendégül lássuk? Nézzük meg közösen, milyen lehetőségek rejlenek Önben, mivel tudjuk Önt elkápráztatni. Jelentkezzen be hozzánk bátran, akár csak egy röpke beszélgetés erejéig, mi mindig szívesen látjuk Önt! Elit fodrász képzés Az Elegante Szalon akkreditált L'Oreal Professional és az első Kérastase szalon Győrben, ahol Antalics Gyöngyi mesterfodrász és Baranyay "fredy" Alfréd fodrász- és sminkmester támogatásával sajátíthatod el a fodrász szakma minden titkát és fortélyát. Szeretnél a legjobbak közé kerülni? A lehetőség adott, a többi csak Rajtad múlik! Elegante Szépségszalon 9028 Győr, Kisfaludy u. 36. +36 96/326-696 E-mail: info@elegante.hu Web: Elegante.hu
Gyűjteménybe került: '12.11.17, ellenőrzés: '15.11.18.
Oldal módosítás
12következő

divat.lapozz.hu divat.lapozz.hu Oldal beküldése a Divat témaoldalra ajanl Lap tetejére lap tetejére

Címoldal | Szöveges hirdetés | Szerkessz egy oldalt | Médiaajánlat

Minden jog fenntartva © ArT deSign Media