kereső
   
 

Divat Haj - Frizura Divat, Divat

A divat.lapozz.hu oldal Haj - Frizura Divat kategóriájában 19 oldal található.

 
www.hairfinder.com
Gyűjteménybe került: '06.07.11, ellenőrzés: '15.03.28.
 
www.onewed.com/wedding-hair-styles
Gyűjteménybe került: '06.07.11, ellenőrzés: '15.03.28.
 
Hajhosszabbítás, afrofonás, raszta, hajpótlás
hajhosszabitas.lapozz.hu
Gyűjteménybe került: '07.08.28, ellenőrzés: '15.04.20.
 
www.hairstylesdesign.com
Gyűjteménybe került: '06.07.11, ellenőrzés: '15.03.28.
 
Izgalmas cikkeket, pletykákat, fogyókúrás tippeket, és sok-sok hasznos és érdekes olvasnivalót találtok a megújult Nővagyok.hu-n. Minden témában, ami csak egy nő számára érdekes lehet. A nővagyok.hu oldal az önmagára odafigyelő, tudatos, nőiességét harmonikusan megélő nők lapja. Életmód tematikájú portál nőknek – fókuszban a párkapcsolatok, életvezetés, egészség, fogyókúra, főzés kultúra, hírek, és egyéb olyan témák, melyek egy nőt igazán nővé tesznek. A célunk, hogy ehhez nyújtsunk szórakoztató, ugyanakkor hasznos, érdekes, és minőségi tartalmat, gördülékenyebbé és színesebbé tegyük a hétköznapokat. Legyen szó akár egy jó receptről az esti vacsorához, egy jó könyv megtalálásról, vagy kulturális programok választásáról, egy barát felköszöntéséről. A nővagyok.hu shop-ban pedig egészségmegőrző termékek széles választékát és kényelmes vásárlási lehetőséget kínálunk kedvező áron.
www.novagyok.hu/magazin/szepseg/cikk/milyen_frizura_illi ...
Gyűjteménybe került: '13.02.18, ellenőrzés: '15.03.18.
 
www.1001-hairstyles.com
Gyűjteménybe került: '06.07.11, ellenőrzés: '15.03.28.
www.hair-styles.org
Gyűjteménybe került: '06.07.11, ellenőrzés: '15.03.28.
 
Miért várnál éveket mikor pár óra alatt is gyönyörű hosszú hajad lehet? Minőségi hajhosszabbítás vállalok az általad választott technikával akár 24-óra alatt. Okleveles hajhosszabbító vagyok, Szigetszentmiklóson dolgozom, kizárólag kiváló minőségű, festhető, vasalható, formázható európai hajakkal, melyek nem gubancolódnak, sokáig megőrzik szépségüket és természetességüket.
www.fantastichair.hu
Gyűjteménybe került: '13.11.03, ellenőrzés: '15.04.13.
Fodrász képzéseink a Telegdi Kata Szakiskola és Szakközépiskola szervezésében indulnak nappali és esti tagozaton Kisvárdán, Debrecenben és Nyíregyházán.
felveteliiroda.hu/intezmenyein/telegdi-kata-kozepiskola/ ...
Gyűjteménybe került: '13.01.17, ellenőrzés: '15.03.29.
Osztályozott európai hajak, széles választékban, az Erika Hajkereskedés kínálatában. Kedvező árakon kínálják, az általuk forgalmazott hajakat.
www.hajker.hu/pothaj-apolasa
Gyűjteménybe került: '14.06.30, ellenőrzés: '14.10.16.
 
Hajhosszabbítás, dúsítás természetes valódi hajból
gyongyhaj.hu
Gyűjteménybe került: '07.03.23, ellenőrzés: '14.10.21.
 
Profi hajhosszabbítás technikák Mészáros Melindától. Budapest 50km-es körzetén belül, házhoz megy. Névnapokon 3000Ft-ot elengednek a hajhosszabbítás árából.
www.hajhosszabbitas-euhair.hu/ Székhely: 2133 Sződliget
Gyűjteménybe került: '14.01.06, ellenőrzés: '14.10.27.
 
Fodrász, fodrászat, fodrászok, fodrász árak, fodrá
www.vadonzoltan.hu
Gyűjteménybe került: '09.12.16, ellenőrzés: '14.10.22.
 
www.2coolhairstyles.com
Gyűjteménybe került: '06.07.11, ellenőrzés: '14.10.27.
 
A frizuránknak nagy szerepe van mások szemében olyan szempontból tekintve, hogy milyen benyomást keltünk vele. Már maga a hajszín is nagyon árulkodó viselőjéről. A férfiak szemében nagy jelentőséggel bír a hajszín és a haj hosszúság. De lehet egy haj szőke, vörös vagy akár fekete, lehet hosszú vagy rövid, ha nincs ápolva, azzal jó benyomást nem keltünk senkiben. A legtöbb nő szereti változtatni frizuráját. A nőkre igaz az az állítás, hogy ha valamilyen sorsdöntő változás követezik be az életük során, (kapcsolat vége, depresszió, stb. ) hajuk megváltoztatásával zárják le az adott időszakot. Ilyenkor vagy felkeresik fodrászukat vagy éppen fodrászt váltanak, hogy egy teljesen új frizurájuk legyen.
www.haj-divat.hu
Gyűjteménybe került: '12.10.24, ellenőrzés: '15.03.16.
 
Az Elegante szalon vezető szakemberei és oktatói, Antalics Gyöngyi és Baranyay Alfréd egy olyan irányvonalat alakítottak ki a fodrászat terén, ami a maga nemében egyedülálló. A lényeg az, hogy a frizura teljes mértékben illeszkedjék az Ön személyiségéhez, és a tükörbe pillantva olyan látványban legyen része, ami magasabb komfortérzettel, önbizalommal és elégedettséggel tölti el Önt. A Smink. A különleges alkalmakra nem elegendő egy remekül megkomponált frizura, a tökéletes megjelenés elengedhetetlen része az Ön egyéniségéhez, az alkalomhoz és persze a frizurához illő smink is. Nagyszerű érzékkel fogjuk megalkotni az Ön tökéletes sminkjét, hiszen professzionális sminkmesterünk Temesvári Károly Hollywood-i sminkmester tanítványa, és szakmai tapasztalatát a média- és a sztárok világában szerezte. Ön. A legfontosabb. Megengedi, hogy vendégül lássuk? Nézzük meg közösen, milyen lehetőségek rejlenek Önben, mivel tudjuk Önt elkápráztatni. Jelentkezzen be hozzánk bátran, akár csak egy röpke beszélgetés erejéig, mi mindig szívesen látjuk Önt! Elit fodrász képzés Az Elegante Szalon akkreditált L'Oreal Professional és az első Kérastase szalon Győrben, ahol Antalics Gyöngyi mesterfodrász és Baranyay "fredy" Alfréd fodrász- és sminkmester támogatásával sajátíthatod el a fodrász szakma minden titkát és fortélyát. Szeretnél a legjobbak közé kerülni? A lehetőség adott, a többi csak Rajtad múlik! Elegante Szépségszalon 9028 Győr, Kisfaludy u. 36. +36 96/326-696 E-mail: info@elegante.hu Web: Elegante.hu
www.elegante.hu
Gyűjteménybe került: '12.11.17, ellenőrzés: '14.10.19.
 
Román Katalin mesterfodrász vagyok. Közel 20 éve dolgozom a szakmában. Pályafutásom alatt kizárólag megbízható minőségi termékekkel dolgoztam és dolgozok, így pl. : Wella, Dikson. Vendégeim nagy megelégedettségére és idejük spórolására egy korszerű Wella klimazon segít munkámban. A klimazon a vegyszeres kezelések (így például festés) hatóidejének csökkentésre alkalmas. Szolgáltatásaim: Professzionális hajfestés; legújabb és klasszikus trendek szerinti hajvágás; stílus tanácsadás; elrontott hajfestések szakszerű kezelése; egyéb fodrászati tevékenységek (hajvasalás, szárítás, stb. ).
romankati.hu
Gyűjteménybe került: '13.05.31, ellenőrzés: '14.10.19.
 
Az Arató Fodrásziskola a kiemelkedő gyakorlati képzésre helyezi a hangsúlyt. Az általános képzést messze meghaladó, minőségi oktatásunk egyedisége abban áll, hogy a szilárd szakmai alapok elsajátítása mellett rendkívül fontosnak tartjuk, hogy fodrászaink „megtalálják saját kezüket”, azaz egyéniségük, tehetségük teret kapjon.
fodrasziskola.eu
Gyűjteménybe került: '11.09.22, ellenőrzés: '15.04.02.
 
www.more-hairstyles.com
Gyűjteménybe került: '06.07.11, ellenőrzés: '15.03.28.

info Aktuális ! info Címlaplány - Cover girl info Cipő Csizma Divat info Divat és Trend
info Divat Magazin info Divat Modell Fotó - Fotózás info Divat top Modellügynökség info Esküvő - Esküvői Divat
info Farmer Divat info Fehérnemű Divat info Francia Divat info Fürdőruha - Strand Divat
info Haj - Frizura Divat info Luxus Divat - Divat-házak info Magyar divat márka info Modell világ - Topmodell
info Molett Divat info Női ruha - Estélyi ruha info Női Táska divat info Olasz divat
info Online Divat Áruház info Szépség Smink Trend info Társ lapok

Vissza a/az Divat oldalra


Lapozz.hu címoldal | Szöveges hirdetés | Médiaajánlat | Üzenet a szerkesztőségnek


Helyezd el a lapozz.hu logóját oldaladon, kattints a logóra a kódért!Hirdessen a Lapozz.hu oldalain olvassa el médiaajánlatunkat.

Hirdessen a Lapozz.hu oldalain olvassa el médiaajánlatunkat.